Kids&Us Tiana

A Kids&Us Tiana celebrem 10 anys al teu costat

Publicat 22/04/2019

A Kids&Us Tiana estem de celebració. Aquest 2019 fem 10 anys i ho volem celebrar amb vosaltres aquest 18 de maig! Sí, el temps passa volant i ja fa deu primaveres que vam començar la nostra missió d’ensenyar anglès amb nens i nenes amb la nostra metodologia Natural English. 

Deu anys donen per a molt, i durant tot aquest temps centenars de nens i nenes han crescut a les nostres aules envoltats de personatges i històries meravelloses i d’un anglès ric i natural. Hem escoltat les seves primeres paraules en anglès, compartit els seus somriures i viscut els seus progressos a mesura que s’han anat fent grans. I per part nostra, podem afirmar que ha estat tot un privilegi. 

Us demanem que us uniu a nosaltres en aquesta celebració, als nostres alumnes, la Nori, la Gina, la Betty i tots els personatges dels nostres contes i series d’animació, als nostres teachers i en general a tots els que des de Kids&Us Tiana vetllem perquè cada dia els nostres nens i nenes surtin de les nostres aules no només amb un somriure, sinó amb la llavor de l’anglès en el seu interior. 

Per a nosaltres aquest viatge ha estat un autèntic regal i, en bufar les espelmes, el nostre desig d’aniversari és poder continuar compartint cada moment en anglès amb els vostres nens i nenes molt més anys. Happy Birthday Kids&Us Tiana!

Compartiu-ho >